Objekt har lagts till

Gå vidare till innehåll

Online vinkel

Beställdes idag = skickades samma dag!

Kundtjänst

Lediga tjänster

Drömmer du om en karriär i ett av de snabbast växande företagen i branschen? Letar du efter utvecklingsmöjligheter och ett ungt, dynamiskt team där varje arbetsdag är annorlunda? Då har du kommit till rätt ställe. Vi skiljer oss från andra företag och vill förbli särskiljande. Vi har ett team som har ambitioner att utveckla organisationen och som älskar hårt arbete.

MARKNADSFÖRARE PÅ NÄTET
Vill du kalla dig expert på konvertering och kampanjer? Vill du vara strategisk, coacha en kollega och lära dig och utvecklas inom e-handel och onlinemarknadsföring? Då hoppas vi att du väljer oss som din nästa arbetsgivare, för vi erbjuder dig denna möjlighet!

Vad kommer du att göra?
Som en del av vårt Centre of Excellence kommer du att hjälpa oss att bygga fantastiska trattar och skapa unika kampanjer.
- Som den person som är ytterst ansvarig för att uppnå KPI:er kommer du ständigt att optimera arbetsmetoder, analysera avkastning, hålla ett öga på budgeten och producera rapporter.
- Som ägare av hela kanalmixen (alla digitala kanaler och kopplingar till offline-kanaler) kommer du att nå, locka och konvertera målgruppen vid rätt tidpunkt, genom rätt kanal och med rätt budskap. Du utvecklar visioner och strategier i förhållande till SEO, SEA, jobbannonser och sociala medier. Din kunskap om kanaltrender och rekryteringstekniker gör att vi ligger steget före.
- För att konvertera våra leads på bästa möjliga sätt äger du vår webbplats, vår konverteringsplattform. Du tar hand om kopplingen till andra system, landningssidans struktur, vidareutvecklingen av webbplatsen och skapandet av rapporter. Tillsammans med vår Senior Content Marketer diskuterar du optimering och publicering av innehåll.

Du arbetar nära Online Marketeer, som du övervakar dagligen och vars kunskaper, beteende och resultat du främjar. Du kommer också att ägna tid åt att bygga upp och upprätthålla kunskap om våra marknader, målgrupper och erbjudanden.


MARKNADSFÖRARE PÅ NÄTET (PRAKTIK).
Att vara praktikant hos oss innebär inte att hämta kaffe och göra kopior. Nej, du kommer att springa i full fart! Letar du efter en praktikplats under ditt tredje år eller efter examen? Då har du tur. Vi har en ledig plats för en praktikant inom marknadsföring online i vår vackra byggnad.

Du kommer aktivt att sätta upp och optimera kampanjer i sociala medier. Ditt ansvarsområde kommer att vara brett: copywriting, community management, analys, annonsering och social search. Men ingen press... Det finns också ett gym, en Nintendo, ett pingisbord och ett biljardbord för att släppa loss.

Vårt mål? Att du snabbt ska känna dig hemma, arbeta med de häftigaste kampanjerna och så småningom lära dig att använda onlinekanaler på ett framgångsrikt sätt. För att göra detta behöver du erfarenhet av att arbeta med onlineplattformar och reklam samt ett analytiskt sinne.

SEKRETÄR
Vill du som sekreterare ge ett viktigt bidrag till att administrationen fungerar smidigt? Och gillar du utmaningen att vara spindeln i nätet och se till att allt går så smidigt som möjligt? Vårt team är ambitiöst och alla arbetar hårt. Du kommer att arbeta i ett ungt team med olika bakgrunder som alla är otroligt motiverade. Vill du lära dig mer?

WEBBUTVECKLARE
Du tänker i koder, skriver koder och mest av allt älskar du att äta koder. Och det är precis därför vi behöver dig som vår nya webbutvecklare!

Varje dag vet du hur man förvandlar siffror, bokstäver och tecken till användarvänliga webbplatser och onlineverktyg. Som vår webbutvecklare ansvarar du för en stor del av användarupplevelsen i dessa kanaler. Du kommer att arbeta tillsammans med oss i en mängd olika projekt där du också kommer att ha ett inflytande.

Vi söker en webbutvecklare som överraskar oss med innovativa idéer och som tillsammans med oss funderar på nya onlinekoncept. Vi förväntar oss att du har en bra grund, men tillsammans ser vi till att du blir ännu bättre på ditt jobb. I ett team bestående av vår kreativa chef, innehållsmarknadsförare, designers och en kollega webbutvecklare kommer du att bidra till tillväxten av det mest innovativa företaget i Utrechtområdet.

Är du vår webbutvecklare? Då:
Du har avslutat en relevant utbildning;
Du har arbetat som webbutvecklare i 1-2 år;
Du kan programmera i HTML, CSS och Java Script (jQuery och AngularJS är en fördel);
Du vet hur man sätter upp webbplatser för mätning;
Du är uppdaterad om den senaste utvecklingen och tänker på innovationer.