Objekt har lagts till

Gå vidare till innehåll

Online vinkel

Beställdes idag = skickades samma dag!

Kundtjänst

Byten och returer

Avbeställning och byte


1.1 När en beställning har gjorts via vår webbplats kan du avbryta eller ändra din beställning genom att skicka ett e-postmeddelande till oss inom 24 timmar. Efter 24 timmar är detta tyvärr inte längre möjligt.

1.2 När en beställning har packats kan den inte avbrytas eller ändras, utan måste istället returneras till oss i enlighet med klausul 2.5 nedan. Om produkterna redan är på väg till dig är det inte möjligt att avbeställa. Du bör vänta tills du får varorna och returnera dem till oss. Du kan naturligtvis informera oss om din avbeställning i förväg. För att garantera dig snabbast möjliga retur, skicka oss en bekräftelse på avsändningen.

En förtida återbetalning är möjlig tidigast 8 veckor efter mottagandet av beställningen om varorna inte har mottagits.

1.3 Eftersom vi arbetar med ett helt automatiserat system initieras beställningar omedelbart efter att de har lagts. Vi har därför tyvärr inte möjlighet att avbryta leveransprocessen fram till leveransen, vilket innebär att en återbetalning före mottagandet av varorna endast är möjlig upp till 24 timmar efter det att beställningen har lagts.

2. Returer och återbetalningar
2.1 Vår returpolicy utgör en del av dessa villkor enligt vilka du kan få tillgång till och använda vår webbplats.

2.2 Om du inte är helt nöjd med din beställning kan du meddela oss via e-post vilken produkt du vill returnera och returnera produkten till oss. Ångerfristen är 30 dagar från den dag då du eller en tredje part som du utsett, förutom transportören, tog emot eller tog emot den slutliga varan.

2.3 Returfrakt och returkostnader sker på kundens bekostnad och risk.

2.4 Produkten måste ha mottagits av oss för att vara berättigad till återbetalning. Vi kommer att inspektera den returnerade produkten vid ankomsten.

2.5 Du måste se till att produkten returneras till oss i samma skick som du mottog den och att den är korrekt förpackad. Produkten måste vara oanvänd, produktetiketter får inte ha manipulerats och produkten måste vara i sin originalförpackning. Om en produkt returneras till oss i olämpligt skick förbehåller vi oss rätten att vägra att returnera produkten.

2.6 Vår handläggningstid för returer beror på din beställning.

2.7 Om vi är nöjda med den returnerade produktens skick kommer vi att skicka dig ett e-postmeddelande som bekräftar din retur. När vi har skickat dig en bekräftelse på att vi godkänt din retur kommer beloppet att återbetalas till det konto som användes för att göra beställningen inom en kort tidsperiod.

2.8 Återtagandet är slutfört när de fysiska varorna tas emot av oss.

2.9 På grund av COVID-19 kan det förekomma längre leveranstider som ligger utanför vår kontroll. Om varorna redan är på väg till dig är det inte möjligt att återkalla. Vänta tills du har mottagit varorna och returnera dem till oss. Du kan naturligtvis informera oss om din återkallelse i förväg. För att garantera dig en snabbast möjliga retur, vänligen skicka oss en bekräftelse på avsändningen. En förtida återbetalning är möjlig tidigast 16 veckor efter mottagandet av beställningen om varorna inte har mottagits.3.0 Ingen returrätt för utförsäljningsvaror.
Vi accepterar inga returer eller utbyten av utförsäljningsartiklar. All försäljning är slutgiltig. Se till att du granskar ditt köp noggrant innan du genomför transaktionen.

Stegen för avbeställning
Begär avbeställningsformuläret från vår support och skicka tillbaka det till oss ifyllt, undertecknat och skannat.
Skicka varorna till följande adress:

Kontaktnamn: Klara

Adress: Byklarafasion

Stad: Zoetermeer

Postnummer: 2713HX

Provins: Zuid Holland

Land: Nederland

Tel:+31850041734

E-post: info@byklarafashion.com

Använd endast en returmetod med spårningsnummer så att vi kan tilldela din retur. På så sätt informerar du oss om returen i förväg och de mottagna varorna kan tydligt hänföras till rätt beställning. Detta är det enda sättet att garantera en snabb återbetalning. När returen tas emot informeras vi om mottagandet och återbetalningen kan göras. Använd endast en fraktmetod med ett spårningsnummer för returen så att vi kan tilldela din retur.